Kategória článkov: Blog

Ako založiť úspešný blog? Poradíme vám

Osobná webová stránka môže slúžiť ako účinný nástroj k prezentovaniu vašej značky, firmy či osoby. Ako správne a rýchlo založiť blog? Poradíme vám ako urýchliť tento proces prostredníctvom niekoľkých krokov. 

Čítať ďalej

Ako to vyzerá so súčasnými absolventmi VŠ

“Zamestnávatelia azda ešte nikdy nečakali na príchod nových absolventov na trh práce takn etrpezlivo, ako je tomu v súčasnosti. Záujem o čerstvo doštudovaných uchádzačov o prácu oproti minulým rokom stúpa”, uvádzavosvojej správe z 20. júna 2017 spoločnosť Profesia.

Čítať ďalej
blank

Ako napísať životopis, ktorý Vás predá?

Životopis je najdôležitejší nástroj, ktorým máte šancu zaujať Vášho potenciálneho zamestnávateľa, pretože je to prvá vec s ktorou príde do kontaktu. Pokiaľ nepošlete životopis, ktorý zaujme, druhú šancu už nedostanete. Nezáleží na tom ako veľmi by ste sa dané pracovné miesto hodili, keďže nebudete mať ani možnosť prejsť cez firemné dvere a dokázať Vaše kvality.

Čítať ďalej
blank

Ako sa naučiť niečo naviac popri škole

Počúvate z každej strany, že dnešní absolventi to na trhu práce nemajú jednoduché? Alebo vidíte v konvenčnom vzdelávaní trhliny a viete, že keď chcete udržať krok s dobou a nájsť si svoj job snov, musíte sa naučiť aj niečo nad rámec školských osnov? Akákoľvek motivácia vás k tomu povedie, určite nešliapnete vedľa, ak svoj voľný čas venujete doplnkovému vzdelávaniu.

Čítať ďalej
blank

Marketing Festival 2017

Tohtoročný Marketing Festival sa konal 9-10. novembra v Prahe. Veľkomesto nahradilo Ostravu, kde sa Marketing Festival konal po minulé roky. Zišlo sa v ňom takmer 2000 marketérov, z ktorých približne 1400 tvorili zástupcovia CZ a SK komunity a približne 400 bolo zo zahraničia. Celý festival pozostával z 2 dní. Prvý deň boli na programe tréningy, […]

Čítať ďalej